banner913
banner932
banner915

Hükümet bir yıllık icraatlarını basın toplantısıyla anlatacak

banner476

banner825
Hükümet bir yıllık icraatlarını basın toplantısıyla anlatacak

banner931
Başbakan Ünal Üstel başkanlığındaki Ulusal Birlik Partisi, Demokrat Parti ve Yeniden Doğuş Partisi koalisyon hükümeti bir yıllık icraatlarını yarın düzenlenecek basın toplantısıyla kamuoyuyla paylaşacak.

Başbakanlıktan verilen bilgiye göre Başbakan Üstel, yarın saat 11.00’de Lefkoşa’da Grand Pasha Otel’de koalisyon hükümetinin bir yıllık icraatlarını duyuracağı basın toplantısı düzenleyecek.
Koalisyon hükümeti 12 Mayıs 2022'de kurulmuştu. 
 
banner952
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.