banner913
banner932
banner1012

Güngör Düzenli Katı Atık Tesisinin özelleştirilmesi ihalesi ertelendi

banner1020

banner974
Güngör Düzenli Katı Atık Tesisinin özelleştirilmesi ihalesi ertelendi

banner971

Merkezi İhale Komisyonu, Güngör Düzenli Katı Atık Tesisinin (işletme Hakkı Devri Yöntemi) ile özelleştirilmesi ihalesinin, 17 Mayıs Salı günü saat 10.00’a ertelendiğini duyurdu.

Maliye Bakanlığı Genel Koordinatörü ve Merkezi İhale Komisyonu Başkanı Halis Üresin yaptığı açıklamada,  Maliye Bakanlığı’na ait bugün kapanacak olan ihalenin ertelendiğini söyleyerek, erteleme nedenlerinden birinin de ihaleye yönelik çok sayıda kurum, kuruluş ve katılımcı firmadan gelen itirazların değerlendirilmesi olduğunu belirtti.

Üresin, devlete ait Güngör Düzenli Katı Atık Tesisinin (işletme hakkı devri yöntemi) ile özelleştirilmesi ihalesinin; ihaleye katılmak isteyen şirketlerin zaman talebi, konunun ara emri talebiyle mahkemede görülecek olması, rekabet koşullarının daha geniş yelpazede oluşması ve kamu yararı adına ertelendiğini kaydetti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.