banner913
banner932
banner1012

GTMK’da akıllı tahta sevinci

banner1020

banner974
GTMK’da akıllı tahta sevinci

banner971
Güzelyurt Türk Maarif Koleji, Türkiye Cumhuriyeti tarafından gönderilen akıllı tahtaların kurulumundan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Okuldan yapılan açıklama şöyle:
“Okulumuzda geçen yıl yapımı tamamlanan yeni binamızdaki sınıflar için dört gözle beklediğimiz ve “Türkiye-KKTC El Ele Eğitimde Daha İleriye Projesi” kapsamında Türkiye Cumhuriyeti tarafından gönderilen “akıllı tahta”larımızın bugün okulumuzda kurulumunu yapan Cengiz Topel Endüstri Meslek Lisesinin değerli öğretmen ve öğrencilerine çok teşekkür ederiz. Okulumuzda, 2022-2023 Öğretim Yılının ikinci dönemi için gerekli tüm hazırlıklar yapılmıştır. 20 Şubat 2023 Pazartesi günü başlayacak eğitim döneminin öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz, personelimiz, tüm okullarımız ve ülkemiz için hayırlı olmasını dileriz.
“Eğitimdir ki bir milleti; ya hür, bağımsız, şanlı, yüksek bir topluluk halinde yaşatır; ya da esaret ve sefalete terk eder.” (Mustafa Kemal Atatürk) “Bir ülkenin geleceği o ülke insanlarının göreceği eğitime bağlıdır.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.