banner913
banner932
banner1012

Girne’deki binalar mercek altında

banner1020

Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, Girne’de bulunan şüpheli tüm binaların eskiden yeniye doğru listeleneceğini ve bu mücadelede sıfır taviz politikası izleyeceklerini bildirdi

banner974
Girne’deki binalar mercek altında

banner971
Türkiye’de yaşanan deprem felaketinin ardından ülkemizde acil olarak alınması gereken önlemler olduğunu belirten Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, belediye bünyesinde, Girne özelinde çeşitli çalışmaların başlatıldığını duyurdu.
Şenkul’un paylaşımı şöyle:
“Türkiye’de yaşanan deprem felaketi ülkemizde acil olarak alınması gereken önlemler anlamında bize çok acı bir ders olmuştur. Bu noktadan hareketle, İmar bölümünde kontrollerden sorumlu yetkilimize Girne’de bulunan şüpheli tüm binaların eskiden yeniye doğru listelenerek bilgimize getirilmesini istedim.
Buna ek olarak KTMMO Başkanı Tunç Adanır ile de izlememiz gereken yol hakkında da kısa bir ön görüşme yaptık. Sürekli dile getirdiğimiz gibi deprem ile mücadele deprem olmadan yapılmalıdır. Girne Belediyesi olarak bu mücadelede SIFIR taviz politikası izleyeceğimizin bilinmesini istiyorum."
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.