banner913
banner932
banner1012

Fuat Namsoy, Lapta Belediye Başkanlığına aday

banner1020

banner974
Fuat Namsoy, Lapta Belediye Başkanlığına aday

banner971
 
 
Ulusal Birlik Partisi eski Genel sekreteri ve Lapta eski belediye başkanı Fuat Namsoy’un Haziran 2022’de yapılacak yerel yönetimler seçimlerinde Lapta Belediye Başkanlığına aday olduğu öğrenildi.
Bir süredir UBP örgütleri ile yakın temas içerisinde olan Fuat Namsoy’un kararını ilk olarak UBP Genel Başkanı Faiz Sucuoğlu ile paylaştığı, Sucuoğlu’nun da kendisine destek verdiği belirtildi. Namsoy, “Uzun bir süredir yoğun bir şekilde çalışıyorum. UBP’li örgütler ve genel merkezle gerekli istişareleri yaptım. Adanın en güzel bölgesinin bu halde kalmasına gönlüm razı değil. Lapta’yı yeniden ayağa kaldırmak için kolları sıvadım. Önce erken genel seçimde partimizin tek başına iktidarı için tüm gücümüzü ortaya koyacağız, ardından da UBP’nin çağdaş hizmet anlayışını Lapta’da hakim kılacağız” dedi.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.