banner913
banner932
banner1012

Fly KHY, Bodrum ve Ordu’ya da uçacak

banner1020

Fly Kıbrıs Hava Yolları, 14 Haziran’dan itibaren Bodrum ve Ordu’ya da uçmaya başlayacak

banner974
Fly KHY, Bodrum ve Ordu’ya da uçacak

banner971
Fly Kıbrıs Hava Yolları, haziran ayında iki yeni tarifeli uçuş daha başlatacak.
Nisan ayında ilk uçuşunu yapan  KKTC’nin yerli havayolu Fly Kıbrıs Hava Yolları, İstanbul, İzmir ve Ankara seferlerinin yanı sıra, 14 Haziran tarihinden itibaren Bodrum ve Ordu’ya haftada iki gün karşılıklı tarifeli seferler düzenleyecek. Bodrum seferleri 27 Eylül’e, Ordu seferleri ise 29 Kasım’a kadar sürecek.
Fly Khy’nin üç kurucu ortağından biri olan Rauf Denktaş, yeni destinasyonları duyurduğu açıklamasında, operasyonu giderek geliştirmeyi hedeflediklerini ve ikinci bir uçağı devreye koymak için planlamalar yaptıklarını belirtti.
Fly Kıbrıs’ın elektronik ortamda biletlerinin satışında ciddi bir entegrasyon süreci yaşadıklarını ifade eden Denktaş, “Bu süreç tamamlandıktan sonra daha randımanlı hizmet verilebilecek. Bir de sitemizin yenilenmesi süreci var. Birkaç gün içinde testleri bitmiş olacak ve yeni sistem aktif duruma gelecek. Yeni sistemde uçuş olmayan günleri seçemeyeceksiniz. Dolayısıyla uçuş tarifelerimizin olduğu günlere daha kolay ulaşacaksınız” ifadelerini kullandı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.