banner913
banner932
banner1012

Feyzioğlu: “Otelle ilgili Adıyaman Başsavcılığınca ceza soruşturması açılmıştır”

banner1020

banner974
Feyzioğlu: “Otelle ilgili Adıyaman Başsavcılığınca ceza soruşturması açılmıştır”

banner971
Türkiye Cumhuriyeti’nin Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu, Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığı’nın otelle ilgili ceza soruşturması açtığını, enkazdan numuneler alındığını ve adli sürecin başlatıldığını açıkladı.

Feyzioğlu, konuyla ilgili açıklamasında, şunları kaydetti:

“KKTC Hükümetinin aldığı karar uyarınca KKTC Dışişleri Bakanlığı Lefkoşa Büyükelçiliğimiz kanalıyla Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı'na başvurarak yetkili makamların soruşturma açması konusunda girişimde bulunulmasını istemişti.  TC Dışişleri Bakanlığımız da derhal Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığı'na yazarak gereğini talep etmişti. Ceza soruşturması açılmıştır. Enkazdan numuneler alınmıştır. Adli süreç başlamıştır”
Devam eden arama kurtarma çalışmalarına da değinen Feyzioğlu, “Yıkılan ve canlarımıza mezar olan tüm yapılarla ilgili bir yandan arama kurtarma ekiplerimiz fedakarca çalışmaya devam etmekte diğer yandan Türkiye Cumhuriyeti adli makamları mesai gün ve saatiyle sınırlı olmadan soruşturma işlemlerini yürütmektedir” dedi.

Feyzioğlu, açıklamasının sonunda, yitirilen canlara Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa, tarifsiz bir kederi yaşayan ailelere, sevenlere sabır diledi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.