banner913
banner932
banner1012

Elektriksiz barikatta eziyet

banner1020

Elektrik kesintilerinden Metehan kapısı da nasibini aldı, jeneratörler çalışmayınca geçiş yapmak isteyen vatandaşlar saatlerce beklemek zorunda kaldı

banner974
Elektriksiz barikatta eziyet

banner971

 
Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu, Kermiya geçiş noktasında dün 6 saatlik kesinti olacağını açıklamıştı, buna rağmen gerekli önlemler alınmadı.
Elektrik kesintilerinden Lefkoşa'daki Kermiya geçiş noktası da nasibini aldı, jeneratörler de çalışmayınca yüzlerce araç bekledi.
Adanın güneyi ile kuzeyi arasında en yoğun geçişlerin yaşandığı noktaya tam bir ilkellik damgasını vurdu. Elektrik kesintisi sonrası işlemler elde yapıldı, jeneratörler çalışmadı, insanlar saatlerce beklemek zorunda kaldı, pek çok kişi geri dönerek geçiş yapmadı.
Türk Lirası'nın olağanüstü değer kaybı sonrasında özellikle çarşıya hayat veren geçişlerle ilgili bu sorun eleştiri ve şikayetlere neden oldu.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.