banner913
banner932
banner1012

Dualar Nisa için

banner1020

Girne’deki evinde ipinin boynuna dolanmasıyla ağır yaralanan ve yoğun bakıma alınan 13 yaşındaki Nisa Hacı, tedavi için Güney’e götürüldü

banner974
Dualar Nisa için

banner971
 
Girne’deki evinde önceki akşam salıncak ipinin boynuna dolanmasıyla ağır yaralanan 13 yaşındaki Nisa Hacı, dün öğlen saatlerinde tedavi için Kıbrıs’ın güneyine götürüldü.
İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Emre Hacı’nın da kızı olan ve önceki akşamdan beri tedavisine Lefkoşa Devlet Hastanesi yoğun bakım servisinde devam edilen Nisa Hacı, dün ailesinin isteğiyle Kıbrıs’ın güneyine gönderildi.
Lefkoşa Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Adil Özyılkan Hacı’nın bir müddet kuzeydeki devlet hastanesinin yoğun bakımında uyutulduğunu ancak dün öğlen saatleri itibariyle, ailesinin de talebiyle Güney’deki bir hastaneye kaldırıldığını söyledi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.