banner913
banner932
banner1012

Cesurer: Arızalara müdahale edilmeye başlandı

banner1020

banner974
Cesurer: Arızalara müdahale edilmeye başlandı

banner971
Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu Çalışanları Sendikası (El-Sen) Başkanı Çağlayan Cesurer, vatandaşların daha fazla mağdur edilmemesi için arızalara müdahale edilmeye başlandığını açıkladı.
Cesurer, buna karşın arızaları çözmek için araziye gönderilen çalışanların bir saat sonra polis tarafından ifade vermek için aranmaya başladığını kaydetti.
El-Sen, ülke genelindeki elektrik kesintileri hakkında Kıb-Tek Genel Merkezi önünde basın açıklaması yaptı.
El-Sen’in yaptığı bireysel eylemin neticesinde ülke genelinde yaşanan kesintilerin artarak devam ettiğini ifade eden Cesurer, “Yönettiğini iddia edenler çözüm üretmek yerine olayları provoke etmeye çalışmaktadır” iddiasında bulundu.
“Bölgesel olarak yaşanan elektrik kesintilerinin nedeniyle hiçbir gailesi olmayan yöneticilerin sadece seyirci olduğunu” savunan Cesurer, buna karşın El-Sen’in vatandaşların daha fazla mağdur edilmemesi için tüm ekipleriyle birlikte arızalara müdahale etmeye başladığını belirtti.
Arızaları çözmek için araziye gönderilen çalışanların bir saat sonra polis tarafından ifade vermek için aranmaya başladığını kaydeden Cesurer, “Belli ki yöneticiler vatandaşın daha fazla karanlıkta kalmasını istiyor” dedi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.