banner913
banner932
banner1012

Çavuşoğlu: “İsias Hotel’de gece boyunca yapılan çalışmalarda 10 cansız bedene ulaşıldı, çalışmalar hızlandı”

banner1020

banner974
Çavuşoğlu: “İsias Hotel’de gece boyunca yapılan çalışmalarda 10 cansız bedene ulaşıldı, çalışmalar hızlandı”

banner971
Milli Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu, Gazimağusa Türk Maarif Koleji kafilesinin de bulunduğu Adıyaman’daki İsias Hotel’de gece boyunca yapılan çalışmalarda Kıbrıs kafilesinden olmayan 10 cansız bedene ulaşıldığını ve çalışmaların hızlanarak devam ettiğini açıkladı.


BRT’ye konuşan Milli Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu, Adıyaman’da çok can kaybı olacağına dair gözlemini paylaşarak, hava koşulları nedeniyle de sıkıntılar yaşandığını aktardı.
Kar nedeniyle yolların kapalı olduğunu ve Sivil Savunmaya ait dinleme cihazları ile araç ve gereçlerin gece bölgeye ulaşamadığını anlatan Çavuşoğlu, “Bugün daha iyi, araçlar ulaşmaya başladı” dedi.
İsias Otel’de çok hassas bir çalışma yapıldığını belirten Çavuşoğlu, “Yavaş yavaş molozlar çekiliyor, insanları koruyabilmek adına çok yavaş yapılıyor. Çok hassas bir çalışma yapılıyor ki kaç tane çocuğumuzu kurtarabilirsek kurtaralım” diye konuştu.
Çavuşoğlu, dün geceyi battaniyelerle enkaz başında geçirdiklerini de kaydetti.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.