banner913
banner932
banner964
banner985

“Çalışma prensibimde halkın mutlu olması var”

banner989

Sağlık Bakanı Altuğra, çalışma prensibinde halkın mutlu olması olduğunu vurguladı

banner974
“Çalışma prensibimde halkın mutlu olması var”

banner971

Sağlık Bakanı İzlem Gürçağ Altuğra, bakanlık binasında görev yapan personel ile tanıştı. 
Bakanlık personeli ile sohbet eden Bakan Altuğra yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgiler aldı. Çalışma prensibinde halkın mutlu olması olduğunu belirten Altuğra, bu güzel çalışma enerjisiyle halkımıza en iyi hizmetin sunulacağından emin olduğunu ifade etti.
Her emek kutsaldır ancak sağlık hizmetini gönülden sunabilmek, insana verilen değerin en önemli göstergesidir diyen Bakan Altuğra, tüm dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 sürecinde gösterilen üstün gayret ve özveri için tüm personele teşekkür etti.
banner979
banner982
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.