banner913
banner932
banner1012

“Biat eden bu kuruluş artık halkın partisi olamaz”

banner1020

UBP’nin kurucularından, deneyimli hukukçu Hakkı Celal Önen, UBP için “Biat eden bu kuruluş artık Kıbrıs Türk Halkının partisi olamaz" dedi

banner974
“Biat eden bu kuruluş artık halkın partisi olamaz”

banner971

 
Ulusal Birlik Partisi'nin (UBP) kurucularından, deneyimli hukukçu Hakkı Celal Önen, son gelişmeler sonrası yaptığı değerlendirme ile dikkat çekti.
Önen, kurucusu olduğu parti için "Kendi kendini yönetmek yerine dış odakların izni ve yönlendirmesini üstün tutan onlara BİAT eden bu kuruluş artık Kıbrıs Türk Halkının partisi olamaz" ifadelerini kullandı.
"1975 yılında hasbel kadar kurucuları arasında bulunduğum UBP nin geldiği bu acıklı  durum hakkıdır" iddiasını dile getiren Hakkı Celal Önen, "Benim kurucuları arasında bulunduğum bu partide o zamanlar ayakları yere basan gerçekten vatanını seven insanlar vardı. Şimdi Partinin mevcut idarecilerinin ne iç nede dünya siyaset anlayışlarıyla yakın uzak ilişkim kalmamıştır, farklı dünya ve düşüncelerin insanlarıyız" görüşlerini paylaştı.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.