banner913
banner932
banner1012

Baybars ve Rogers’e ihraç talebi

banner1020

Halkın Partisi, Baybars ve Rogers’a kapıyı gösterdi

banner974
Baybars ve Rogers’e ihraç talebi

banner971

HP Parti Meclisi, “sine-i millet” kararına rağmen istifa etmeyeceklerini açıklayan Milletvekilleri Ayşegül Baybars ve Jale Refik Rogers'ı partiden ihraç talebiyle Disiplin Kurulu’na sevk etti
 
 
Halkın Partisi (HP) Parti Meclisi, geçtiğimiz haftalarda Parti Meclisi‘nde alınan “sine-i millet” kararına rağmen istifa etmeyeceklerini açıklayan Milletvekilleri Ayşegül Baybars ve Jale Refik Rogers'ı partiden ihraç talebiyle Disiplin Kurulu’na sevk etti.
HP Genel Sekreteri Ahmet Tokatlıoğlu, Parti Meclisi’nin toplandığını ve Ayşegül Baybars ve Jale Refik Rogers’ın ‘partiden ihraç talebiyle Disiplin Kurulu’na sevk edilmesi’ kararının alındığını açıkladı.
Tokatlıoğlu, bundan sonraki süreç ile ilgili olarak Halkın Partisi Merkez Disiplin Kurulu’nun yetkili olacağını da belirtti.
HP Parti Meclisi'nin sine- millet kararının ardından Genel Başkan Kudret Özersay 26 Mayıs'ta Meclis'e çekilme istemiyle başvurmuş; Baybars ve Rogers ise 2 Haziran'da yaptıkları açıklamada "Meclisi sahipsiz, halkımızı yalnız bırakmayacağız" diyerek istifa etmeyeceklerini duyurmuşlardı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.