banner913
banner932
banner1012

BAY-SEN, kadın üyelerine hediye vermek yerine depremzedelere temel gıda paketleri dağıtacak

banner1020

banner974
BAY-SEN, kadın üyelerine hediye vermek yerine depremzedelere temel gıda paketleri dağıtacak

banner971
BRTK Çalışanları Sendikası (BAY-SEN), bu yıl Kadınlar Günü’nde kadın üyelerine hediye vermek yerine Türkiye’deki depremden etkilenerek Kuzey Kıbrıs’a gelen depremzedelere temel gıda paketleri dağıtacak.
BAY-SEN Başkanı İbrahim Kanat imzasıyla yapılan açıklamada, sendikanın emekçi kadınların daha onurlu yaşam ve hayat mücadelelerinde yücelmeleri için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da dayanışma içerisinde olacağı vurgulandı ve tüm kadınların günü kutlandı.
Açıklamada, “BAY-SEN olarak bizler bu yıl çalışan kadınlarımıza vermeyi planladığımız anı hediyelerini yine çalışanlarımızın anlayış ve hoşgörüsüne sığınarak, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depreminden etkilenerek ülkemize sığınan depremzedeler için kullanmayı uygun bulduk. Bu vesile ile hazırladığımız temel gıda paketlerini dağıtmaya başladık. Tekrardan deprem nedeniyle hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar, yakınlarını kaybedenlere sabır ve metanet diliyoruz” denildi.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.