banner913
banner932
banner1012

Barış şarkıları öksüz kaldı

banner1020

Aort damarı yırtılması sebebiyle yaklaşık 15 gündür hastanede tedavi gören İki Toplumlu Koro’nun Rum Eş Şefi Lena Melanidou dün yaşamını yitirdi

banner974
Barış şarkıları öksüz kaldı

banner971
 
İki Toplumlu Koro’nun Kıbrıslı Rum eş şefi Lena Melanidou hayatını kaybetti.
Aort damarı yırtılması sebebiyle yaklaşık 15 gündür hastanede tedavi gören ve durumunun iyiye gittiği söylenen İki Toplumlu Koro Rum Eş Şefi Lena Melanidou dün sabah yaşamını yitirdi.
Koronun Kıbrıslı Türk Eş Şefi Kürşat Tilki ekip olarak şokta olduklarını ve arkadaşlarının kaybından dolayı derin bir üzüntü duyduklarını dile getirdi.
Önceki gece korodaki arkadaşlarıyla toplandıklarını ve Melanidou’nun durumunun iyiye gittiğini konuştuklarını söyleyen Tilki, “Ne zaman aramıza dönebileceğini planlayıp yeni bir çalışma programı bile hazırlamıştık” dedi.
Tilki şunları anlattı: “Dün gece (önceki gece) arkadaşlarla toplandık ve durumun iyiye gittiğini konuştuk. Aramıza yeniden katılabileceği günü hesaplayarak bir çalışma programı da hazırladık ancak bu sabah (dün) kötü haberi aldık. Çok üzgünüz. Lena bu koronun kuruluşundan beri içerisinde olan, yaklaşık 25 yıldır koroya kendini adamış, bu ekip için çok fedakarlık yapmış biriydi. Koronun can damarlarındandı. Barış için mücadele eden, çok yüksek enerjiye sahip, sevecen, kalbi yurt ve insan sevgisiyle dolu biriydi. Çok değerli bir barış mücadelecisini kaybettik”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.