banner913
banner932
banner1012

Balık tutmaya çalışırken kayalıklardan düştü

banner1020

Çatalköy yakınlarında Vogue olarak bilinen yerde, balık tutmaya çalışırken kayalıklardan düşen 44 yaşındaki Hüseyin Cengiz kurtarıldı, hastaneye kaldırıldı

banner974
Balık tutmaya çalışırken kayalıklardan düştü

banner971
Çatalköy’de faaliyet gösteren Acapulco Otel’in doğu kısmında Vogue diye bilinen yerde, dün sabah kayalıklar üzerinde balık tutarken, düşüp ayağı sıkışan vatandaş, polis, itfaiye ve sivil savunma ekipleri tarafından kurtarıldı. Hüseyin Cengiz adlı vatandaşın sağ ayak kaval kemiği kırıldı.
Dün saat 08.00 sıralarında, deniz kenarında kayalıklar üzerinde balık tutan 44 yaşındaki Hüseyin Cengiz, dalgaların vurması sonucu dengesini kaybederek, düştü ve ayağı kayalıklara sıkıştı.
Cengiz, olay yerine intikal eden polis, itfaiye ve sivil savunma ekipleri tarafından kurtarılarak, hastaneye sevk edildi.
Girne Dr. Akçiçek Hastanesine kaldırılan Cengiz, sağ ayak kaval kemiğinde kırık teşhisi ile yapılan tedavisinin ardından taburcu oldu.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.