banner913
banner932
banner1012

Bakan Çavuşoğlu, TEKNOFEST 2023’e katılmak üzere İstanbul’a gitti

banner1020

Milli Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu da Sedat Simavi Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri ve öğretmenlerine destek olmak, yarışmaları yerinde takip etmek ve TEKNOFEST 2023’e katılmak üzere bugün İstanbul’a gitti

banner974
Bakan Çavuşoğlu, TEKNOFEST 2023’e katılmak üzere İstanbul’a gitti

banner971
Türkiye’nin en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali “TEKNOFEST 2023” etkinlikleri 27 Nisan – 1 Mayıs tarihleri arasında yapılıyor.
Milli Eğitim Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, ülkeyi TEKNOFEST Liseler Arası Efficiency Challange Elektrikli Araç Yarışları kategorisinde temsil edecek olan Sedat Simavi Endüstri Meslek Lisesi (SSEML), geçtiğimiz yıl elde ettikleri büyük başarıyı tekrarlamak için “GUFİ” ismini verdikleri araç ile Kocaeli’nde piste çıkacak.
Milli Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu da Sedat Simavi Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri ve öğretmenlerine destek olmak, yarışmaları yerinde takip etmek ve TEKNOFEST 2023’e katılmak üzere bugün İstanbul’a gitti.
İstanbul’dan Kocaeli’ne geçecek olan Çavuşoğlu, SSEML ekibi ile bir araya gelecek ve düzenlenecek yarışmaları yerinde takip edecek.
-Çavuşoğlu TÜYAP’ı ziyaret etti
Bakan Çavuşoğlu, TEKNOFEST yarışmaları öncesinde İstanbul’da düzenlenen 45. TÜYAP Yapı Fuarı’nı da ziyaret etti.
Fuarda yer alan KKTC’nin önde gelen firmaları Alu Work Ahmet Şahoğluları Ltd., Gürdağ Toprak ve Madencilik Ltd., Kamacıoğlu Şirketler Grubu, Sezer Köroğlu Ltd., Onalt Group ile Velis Ltd. stantlarını ziyaret eden ve incelemelerde bulunan Çavuşoğlu, yetkililerden fuarla ilgili bilgi aldı. 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.