banner913
banner932
banner1012

Ateş avcıları göreve hazır

banner1020

İlkokul ve okul öncesi öğrenciler, yangınlar konusunda bilinçlendiriliyor. Eğitimler sonunda küçüklere “Ateş Avcısı” sertifikası veriliyor

banner974
Ateş avcıları göreve hazır

banner971
Polis Genel Müdürlüğü bünyesindeki itfaiye merkezlerini öğretmenleri eşliğinde ziyaret eden ilkokul ve okul öncesi öğrencilerini yangınlar konusunda bilinçlendirmeye devam ediyor.
Verilen eğitimlerde, küçük çocuklarda itfaiye sevgisinin oluşturulmasının yanı sıra, onları yangınlar konusunda bilgilendirerek, olası bir yangın anında nasıl davranmaları gerektiği hakkında pratik bilgiler veriliyor.
Bu amaçla itfaiye görevlileri tarafından küçüklere verilen eğitimlerde, ateş veya duman belirtisi gördüklerinde derhal “Alo 199 İtfaiye” hattını aramaları, yangınlar konusunda öğrendiklerini aileleri ve arkadaşlarıyla paylaşmaları, trafikte itfaiye aracına öncelik verilmesi gerektiği, sigarasını söndürmeden atanlarla ateş yakanları uyarmaları yönünde tavsiyelerde bulunuldu.
Eğitimler sonunda küçüklere “Ateş Avcısı” sertifikası verilerek, yangınlara karşı duyarlı ve sorumlu bireyler olarak yetişmeleri yönünde katkı yapılıyor.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.