banner913
banner932
banner1012

ARUCAD Rektörü Prof. Dr. Asım Vehbi’den “Dünya Sanat Günü” mesajı

banner1020

banner974
ARUCAD Rektörü Prof. Dr. Asım Vehbi’den “Dünya Sanat Günü” mesajı

banner971
Arkın Yaratıcı Sanatlar ve Tasarım Üniversitesi (ARUCAD) Rektörü Prof. Dr. Asım Vehbi, “Dünya Sanat Günü” dolayısıyla mesaj yayımladı.
“Bugün, sanatın tarih boyunca insanlığın hayatındaki önemli bir yere sahip olduğunu hatırlatmakta ve bizi nasıl etkilediğini vurgulamaktadır” diyen Vehbi, sanatın, yaratıcılık, düşünce ve duyguların ifadesi için bir yol sağladığını ve bu yolla insanların birbirleriyle bağlantı kurduğunu anımsattı.
Girne Limanı'nda Dünya Sanat Günü için yaptıkları etkinliğe de işaret eden Vehbi, “Bir sanat üniversitesi olarak öncelikle bulunduğunuz şehre ve ülkeye değer katmak amacıyla çıktığımız yolda, halkımız ile bir arada bu gibi etkinliklere devam edeceğiz” dedi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.