banner913
banner932
banner1012

Anne ve kızı sonsuzluğa yürüdü

banner1020

Adıyaman’da İsias Otel enkazında hayatını kaybeden anne Lavin Kalaycı ve kızı Duygu Bolsoy Kalaycı da son yolculuğuna uğurlandı

banner974
Anne ve kızı sonsuzluğa yürüdü

banner971
Türkiye’de meydana gelen deprem felaketi sırasında hayatlarını kaybeden Duygu Balsoy Kalaycı ile kızı Lavin Kalaycı, Gazimağusa’da gözyaşları ve dualarla son yolculuklarına uğurlandı. Anne-kız, Gazimağusa Kabristanlığı’nda ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.
Anne ve kızının tabutları Türk ve KKTC bayraklarına sarıldı. Kabristanı dolduran kalabalık, hayatını kaybeden anne ve kızına dualar ve gözyaşlarıyla veda etti. Gazimağusalı olan avukat Duygu Balsoy Kalaycı evli ve iki çocuk annesiydi.  Kalaycı'nın eşi Caner Kalaycı, bir çocuğunu ve eşini kaybetmenin büyük üzüntüsünü yaşadı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.