banner913
banner932
banner1012

Amcaoğlu, Gürcan Erdoğan'ı görevden uzaklaştırdı

banner1020

banner974
Amcaoğlu, Gürcan Erdoğan'ı görevden uzaklaştırdı

banner971
Kıb-tek Müdürü Gürcan Erdoğan, Amcaoğlu tarafından mecburi çıkarıldığı iznini Yönetim Kurulu Başkanı’nın onayıyla iptal edip kuruma geri geldi.
Edinilen bilgilere göre, Amcaoğlu’nun vatandaşın dar boğazdan geçtiği gerekçesiyle kaldırdığı Yakıt Değişim Ücretini tekrar yürürlüğe koymak ve faturalandırma sistemine geri yüklemek için gizli bir plan yapıldı.
Olayın bilgisine gelmesi üzerine derhal toplantı kararı alan Maliye Bakanı Olgun Amcaoğlu, Sunat Atun’a yakınlığı ile bilinen Kıb-tek Yönetim Kurulu Başkanı Meftun Orkun’un katılmadığı toplantıda, Kıb-tek Müdürü Gürcan Erdoğan’ın Elektrik Kurumu’nu zarara uğrattığından dolayı devam eden davalarını gerekçe göstererek, Erdoğan’ı 3 ay süreyle görevden uzaklaştırdı.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.