banner913
banner932
banner1012

Alkollü trafik kazalarında 4 buçuk ayda 6 ölüm

banner1020

Trafik Kazalarını Önleme Derneği Başkanı Mehmet Avcı, ülkede son 4 buçuk ayda alkollü trafik kazalarından dolayı 6 kişinin hayatını kaybettiğine vurgu yaptı

banner974
Alkollü trafik kazalarında 4 buçuk ayda 6 ölüm

banner971
Trafik Kazalarını Önleme Derneği (TKÖD) Başkanı Doç. Dr. Mehmet Zeki Avcı, Kıbrıs Postası TV’de yayınlanan ve Gökhan Altıner’in hazırlayıp sunduğu ‘Sabah Postası’ adlı programa telefonla bağlandı.
KKTC’de trafikle ilgili önlemler alınmadığına dikkat çeken Avcı, “Ne sürücü, ne devlet, ne de hükümet trafikte yaşanan sorunları umursamıyor” dedi.
Mehmet Zeki Avcı, ülkede son 4 buçuk ayda alkollü trafik kazalarından dolayı 6 kişinin hayatını kaybettiğine vurgu yaparak, “Masum insanlar da bu kazalarından dolayı yaşamını yitiriyor” ifadelerini kullandı.
Alkollü araç sürmenin bilinerek işlenen bir suç olduğunu belirten Avcı, “Alkollü arabaya binen, birini öldürebileceğini bilerek yapıyor bu işi” diye konuştu.
Avcı, alkollü araç sürümüne yönelik daha sert cezalar alınması gerektiğine işaret ederek, “Hiçbir şey söylemeyen ve bu kazaların önlenmesi için öneri sunmayan yetkililer, ölümlü trafik kazlarına ortaktır” açıklamasında bulundu.
Trafikte polis gücünün zayıf bırakıldığını söyleyen Avcı, “Ülkede trafik kazası azalsın diye bir gayret yoktur” dedi.
Dava açılmadığı sürece yolların düzelmeyeceğine dikkat çeken Avcı, “Bu konulara öncelik verilmiyor” diye konuştu.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.