banner913
banner932
banner1012

“Akaryakıt zammından sonra da bir şeyler söyleyecek misiniz?”

banner1020

banner974
“Akaryakıt zammından sonra da bir şeyler söyleyecek misiniz?”

banner971
 
 
Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman, akaryakıt zammı sonrası sosyal medya hesabından açıklama yaptı. 
"Yargının bir kararı üzerine sıraya girip uzun uzun açıklama yapanlar akşamki akaryakıt zammından sonra da bir şeyler söyleyecek mi?" sorusunu soran Erhürman,  Euro dizele gelen 5 TL'ye yakın zamla üretici ne yapacağının sordu.
Erhürman, "Bu zam, piyasada fiyatlara nasıl yansıyacak? Benzine zamlardan sonra toplu taşımacılığın olmadığı ülkede insanlar işe nasıl gidecek? Alınan maaş işe gitmek için kullanılan akaryakıt karşısında anlamını yitiriyorsa çalışmanın anlamı kalacak mı? Bu konularda da aynı sırayla görüşlerinizi duyabilecek miyiz?" ifadelerini kullandı. 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.