banner913
banner932
banner1012

Adıyman'daki GMTMK öğrencilerinden henüz haber alınmadı

banner1020

Kahramanmaraş’ta bulunan Namık Kemal Lisesi erkek voleybol takımı ve Gazimağusa Türk Maarif Koleji kız voleybol takımı oyuncularının durumu iyi. Ancak Adıyaman'da bulunan öğrencilerden henüz haber alınamadığı bildirildi

banner974
Adıyman'daki GMTMK öğrencilerinden henüz haber alınmadı

banner971
Türkiye liseler arası voleybol erkek maçları için Kahramanmaraş'ta bulunan Namık Kemal lisesi erkek voleybol takımı ve Gazimağusa Türk Maarif koleji kız voleybol takımı oyuncuları öğrenciler ile kafiledeki öğretmenlerin durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Kahramanmaraş'ta bulunan Namık Kemal lisesi erkek voleybol takımı ve Gazimağusa Türk Maarif koleji kız voleybol takımı oyuncuları deprem sonrasında kaldıkları öğretmenevinden dışarıya çıkarıldıkları ve geceyi dışarda geçirdi.
Oyuncuların daha sonra AFAD ve Kızılay tarafından gösterilen güvenli bölgeye alındıkları öğrenildi.
ADIYAMAN'DANN BİLGİ ALINAMADI
Öte yandan Adıyaman'daki Gazimağusa Türk Maarif Koleji kız-erkek orta okul bölümü voleybol takımından aileleri halen daha çocuklarından haber alamadı.

Adıyaman'da Isias Hotel'de konaklayan Gazimağusa TMK ortaokul bölümü voleybol takımına tüm kesimler ulaşmaya çalışıyor. Devlet yetkililerinin de konuyla ilgili bilgilendirildiği kaydedildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.