banner913
banner932
banner1012

Urcan Vangöl Akademi, kıyafet sponsorunu buldu

banner1020

Çetinkaya Urcan Vangöl Akademi ile Erkan Yıldız İnşaat Şirketi arasında akademide görev yapan antrenörlerin giyecekleri konusunda sponsorluk anlaşması imzalandı

banner974
Urcan Vangöl Akademi, kıyafet sponsorunu buldu

banner971

Çetinkaya Urcan Vangöl Akademide pandemi sürecine rağmen akademiyi geliştirme amaçlı çalışmalar devam ediyor.
Sponsorlarla akademiyi geliştirme amaçlayan Çetinkaya Urcan Vangöl Akademi koordinatörü Salih Işık, Erkan Yıldız İnşaat Şirketi ile de sponsorluk anlaşması imzaladı.
Sponsorluk anlaşması ile ilgili olarak Çetinkaya Urcan Vangöl Akademiden yapılan açıklamada “Çetinkaya Urcan Vangöl Akademi ile Erkan Yıldız İnşaat Şirketi arasında akademimizde görev yapan antrenörlerimizin Kış ve Yaz mevsimlerinde giyecekleri konusunda sponsorluk anlaşması imzalandı.
Antrenörlerimizin giyecekleri sportif kıyafetler, Erkan Yıldız İnşaat Şirketi tarafından karşılanacaktır. Akademimiz adına kendilerine teşekkür ederiz.” ifadeleri kullanıldı.
 

banner979

Etiketler; #Çetinkaya
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.