banner913
banner932
banner1012

Trabzonspor, Hatay'da kayıp

banner1020

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında kümede kalma mücadelesi veren Atakaş Hatayspor'a deplasmanda 2-1 yenilen Trabzonspor, zirve yolunda ağır bir yara aldı

banner974
Trabzonspor, Hatay'da kayıp

banner971

Yeni Hatay Stadı'nda oynanan mücadelenin ilk yarısını konuk Trabzonspor, Enis Bardhi'nin 9. dakikada attığı golle 1-0 önde tamamlandı.

İkinci yarıya hızlı başlayan ev sahibi Atakaş Hatayspor, 5 dakikada öne geçti. İkinci yarıda oyuna giren Ayoub El Kaabi ile 48. dakikada 1-1'lik eşitliği yakalayan Hatay temsilcisi, 50. dakikada genç golcüsü Bertuğ Yıldırım ile 2-1 öne geçti.

Kalan sürede iki ekip de yakaladıkları gol pozisyonlardan skor üretemedi ve müsabaka Atakaş Hatayspor'un üstünlüğü ile tamamlandı.

Kritik bir galibiyet alarak puanını 20'ye çıkaran Volkan Demirel yönetimindeki bordo-beyazlı ekip, küme düşme hattının da üstüne çıktı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.