banner913
banner932
banner1012

Trabzonspor'da Nwakaeme şoku

banner1020

banner974
Trabzonspor'da Nwakaeme şoku

banner971
Trabzonspor'da, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında oynanan Fraport TAV Antalyaspor maçında sakatlanan AnthonyNwakaeme'nin tedavisine başlandığı bildirildi.
Kulüp doktoru Hakan Çelik, kulübün internet sitesinde yaptığı açıklamada, "Hafta sonu oynadığımız karşılaşmada sağ kasığında yaşadığı sorun nedeniyle oyundan çıkarılan AnthonyNwakaeme'nin çekilen MR'ında sağ kasığında ikinci derece kas yaralanması tespit edilmiş olup oyuncumuzun tedavisine başlanmıştır." ifadesini kullandı.
Bordo-mavili futbolcunun tedavisinin bir aylık süreyi bulabileceği öğrenildi.
Trabzonspor'un bu sezon en skorer oyuncularından olan Nwakaeme, deplasmanda oynanan Fraport TAV Antalyaspor maçının 28. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkmıştı.
TRABZONSPOR'DA GEORGİOS MASOURAS OPERASYONU!
Trabzonspor, Olympiakos forması giyen GeorgiosMasouras için nabız yokladı. Kapıyı ilk başta 10 milyon Euro’dan açan Olympiakos, geri adım attı. Trabzonspor da 5 milyon Euro seviyesinin üstüne çıktı. Yunan kulübünün 7 milyon Euro civarı bir rakama ‘evet’ diyebileceği öğrenilirken, kıran kırana pazarlıklar sürüyor.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.