banner913
banner932
banner1012

Puma Kadınlar Ligi’nin başlangıç tarihi belirlendi

banner1020

banner974
Puma Kadınlar Ligi’nin başlangıç tarihi belirlendi

banner971
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) tarafından organize Puma Kadınlar Ligi ile ilgili 2022-2023 sezon planlaması netleşti. Bu sezon yine Puma sponsorluğunda gerçekleşecek lig 25-26 Mart 2023 tarihlerinde başlayacak.
İLK RESMİ MAÇ DÜNYA KADINLAR GÜNÜ'NDE
Lig öncesi ilk resmi karşılaşma ise 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde gerçekleşecek. Kadınlar Süper Kupa kategorisinde gerçekleşecek karşılaşmada son lig şampiyonu Mağusa Spor Akademisi ve son kupa şampiyonu China Bazaar Gençlik Gücü takımları karşı karşıya gelecek.
TRANSFER VE TESCİL DÖNEMLERİ BELLİ OLDU
Puma Kadınlar Ligi için transfer ve tescil tarihleri de belli oldu. Buna göre takımlar 1-15 Mart 2023 tarihleri arasında transfer ve tescil işlemlerini gerçekleştirebilecek.
KIBRIS KUPASI "HELİN" ANISINA
Kadınlar kategorisinde bu sezon geçtiğimiz sezonda da olduğu gibi Kadınlar Kıbrıs Kupası da düzenlenecek. KTFF Yönetim Kurulu daha önce aldığı kararla Kıbrıs Kupası’nın 2022-2023 sezonunda “Zehie Helin Reessur Kıbrıs Kupası” adıyla oynanacağını duyurmuştu.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.