banner913
banner932
banner1012

Mormenekşe kendine geldi

banner1020

Alt sıralardan uzaklaşmak isteyen Çanakkale ile Mormenekşe arasında oynanan maçı kazanan Mormenekşe, rahat bir nefes alırken, Çanakkale sıkıntılı bölgede kaldı

banner974
Mormenekşe kendine geldi

banner971
AKSA Birinci Ligde alt sıralardan uzaklaşmak isteyen 2 takım, Çanakkale ile Mormenekşe arasında oynanan maçı kazanan Mormenekşe, rahat bir nefes alırken, Çanakkale sıkıntılı bölgede kaldı. Mormenekşe’ye 3 puanı getiren gol, Süleyman Bayır’ın muhteşem golü getirdi.
Çanakkale galibiyeti ile kötü gidişi bitiren Mormenekşe, kötü zeminde oynanan maçın ilk bölümünde pozisyon üretmekte zorlandı. Çanakkale de ev sahibi olmasına rağmen pozisyon üretmekte zorlanırken, devre 0 – 0 tamamlandı.
İkinci devre de az pozisyonlu geçerken, 60. dakikada Süleyman Bayır’ın muhteşem golü ile deplasmanda 1 – 0 öne geçen Mormenekşe, maçtan 3 puanla ayrıldı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.