banner913
banner932
banner1032

Maçlarda kamera kaydı sosyal medyada yayınlanmamak şartıyla serbest

banner1020

banner974
Maçlarda kamera kaydı sosyal medyada yayınlanmamak şartıyla serbest

banner971
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu aldığı kararları açıkladı.
Kurul AKSA liglerinin 1’inci haftasından 7’nci haftaya kadar olan maçların yanı sıra Asbuzu U16 liginin ilk üç hafta maçlarını tescil etti.
Kurul yaptığı açıklamada içinde bulunulan sezon için kayıt yaptıran Teknik direktör ve/veya Antrenörlerin herhangi bir sıfatla yönetici, malzemeci vb. görevlerde diğer görevlerde yedek kulübesine akredite olamayacağını duyurdu. Kurul, bu ihlali yapan kişilere ilgili sezonda teknik direktör ve/veya antrenör olarak çalışma izni verilmemesine karar verdi.
MÜSABAKALARA GEÇ ÇIKANLARA CEZA
KTFF Yönetim Kurulu, müsabakalara müsabaka başlama saatinden beş (5) dakika önce sahada hazır bulunmayan takımlara 10. haftadan itibaren her bir ihlal bir asgari ücret para cezası yaptırımı uygulanacağına karar verdi.
Yönetim Kurulu, KTFF’na kayıtlı takımların kendi eğitimlerinde göstermek maksadı ile kendi karşılaşmalarını kamera ile kayda alabilmelerine; ancak aldıkları kayıtları herhangi farklı bir nedenle (web, sosyal medya, tv) herkesin görmesini sağlamak maksadı ile kullanan kulüplere her ihlal için bir asgari ücret para cezası yaptırımı uygulanacağına karar verdi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.