banner913
banner932
banner1012

Kulüpler Birliği'nden yabancı sayısı hamlesi

banner1020

Kulüpler Birliği Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF), gelecek sezon uygulamayı kararlaştırdığı yabancı oyuncu kuralıyla ilgili olarak "7+4'ün rafa kaldırılması için TFF ile görüşmeler yapılmasına karar verdik" dedi

banner974
Kulüpler Birliği'nden yabancı sayısı hamlesi

banner971

Kulüpler Birliği Vakfı, Spor Toto Süper Lig'de gelecek sezon uygulanacağı açıklanan 7+4 yabancı kuralıyla ilgili harekete geçti.
Kulüpler Birliği'nin Maslak'taki merkezinde gerçekleştirilen ve yönetim kurulunun bir araya geldiği toplantının ardından açıklamalarda bulunan Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ahmet Ağaoğlu, şunları söyledi:
 "Bu sene 8+3, önümüzdeki sene 7+4 olarak uygulamaya konulacak yabancı yasağının tekrar gözden geçirilmeli. Bugün yaşamış olduğumuz sıkıntıları, 7+4 olarak uygulandığı takdirde hem ekonomik hem de performans olarak çok daha sıkıntılı bir sürecin içine gireceğimiz herkesin malumu. Bu konuyla alakalı fazla geç olmadan federasyonla bu konuyu ciddi şekilde konuşmamız gerektiğini, 7+4'ün rafa kaldırılması için TFF ile görüşmeler yapılmasına karar verdik Kulüpler Birliği olarak." 
 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.