banner913
banner932
banner1012

Kaymaklı futbolcularına teorik dersler

banner1020

banner974
Kaymaklı futbolcularına teorik dersler

banner971

Süper Lig ekiplerinden Küçük Kaymaklı'nın yurt dışı kampı devam ediyor. Yeşil siyahlılar, Kartepe'deki kampta sisli ve yağmurlu havaya rağmen yoğun tempoda çalışıyorlar. Yeni sezonda genç Teknik Direktör Emre Perçinci ile başarı arayacak olan Küçük Kaymaklı, Haziran ayında başladığı çalışmalarını tüm hızıyla sürdürdüğü kampta teorik dersler de görüyor.

Yeşil siyahlılar, Emre Perçinci'nin yeni sezonda uygulanacak taktikle ilgileri anlattığı bilgileri can kulağı ile dinliyorlar. Küçük Kaymaklı, günde iki kez antrenman yaparken, 20 Ağustos günü adaya dönecek.

Küçük Kaymaklı Teknik Direktörü Emre Perçinci, kamp boyunca günde çift idman yapıp, özellikle taktiksel yönde çalışmalara ağırlık verip oyun sistemini oturtmaya çalışıyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.