banner913
banner932
banner1012

Gönyeli’ye, Kartal pençesi

banner1020

Alt sıralardan uzaklaşma adına kazanmaya daha çok ihtiyacı olan Yenicami, şampiyonluk hedefindeki Gönyeli’yi mağlup ederek 11 puana yükseldi. Gönyeli 21 puanda kaldı

banner974
Gönyeli’ye, Kartal pençesi

banner971
Stadyum: GönyeliStadı
Hakemler: Ali Özer, Mehmet VolkanÇelik, BurakMandıralı
Gönyeli: Kemal, Erdinç (Dk.46 Hamis), Azat, Talat, Kahraman (Dk.46 Ahmet Can), Yusuf (Dk.46 Rıdvan), Burak, Sylla, Ahmet Hatay, Ulaş, Süleyman (Dk.90 Mustafa Hacı)
Yenicami: Ercan, Hüseyin Sadıklar, Yakup, Mehmet Göktaş, Fırat (Dk.81 Ali Bayır), Hascan, Hasan Ulukök, Hasan Evren (Dk.81 Selim), Mehmet Çavuş (Dk.63 Moses), Kaan, Yasin (Dk.68 Saadettin)
Goller: 11 ve 37.Dk Hasan Evren, 89.Dk Ali Bayır (YENİCAMİ)
Kırmızı kart: 86.Dk Mehmet Göktaş (Yenicami)
 
AKSA Süper Lig'de 11.hafta mücadelesinde üst sıralarda mücadele eden Gönyeli ile ligde kötü günler geçiren Yenicami kozlarını Gönyeli Stadı'nda paylaştı.
Daha arzulu istekli olan siyah beyazlı 3 – 0'lık skorla takıma galibiyeti getiren golleri Hasan Celil Evren (2) ve Ali Bayır kaydetti. Hakem kararlarına tepkilerin olduğu maçtan çıkan sonuçla Yenicami puanını 11'e yükseltirken, Gönyeli 21 puanda kaldı.
11.Dk: Yenicamiatağında   Hüseyin Sadıklar sağ çaprazdan etkili bir şut çıkarttı ancak kaleci Kemal gole izin vermedi. Dönen topu Hasan Evren kafayla boş kaleye göndererek takımını öne geçirdi. GÖNYELİ 0-1 YENİCAMİ
37.Dk: Yenicamiatağında  Gönyeli savunmasında Talat’ın hatasıyla topu alan Hasan Evren bu hatayı affetmeyerek takımının ve kendisinin ikinci golüne imza attı. GÖNYELİ 0-2 YENİCAMİ
86.Dk:  Karşılaşmanın hakemi  Ali Özer, Yenicami futbolcusu Mehmet Göktaş’ın müdahalesine ikinci sarı karttan kırmızı kartı çıkarttı ve Yenicami 10 kişi kaldı.
89.Dk: Yenicami kontra atağında kaleci Kemal ile karşı karşıya kalan Ali Bayır’ın vuruşunda top filelere gitti. GÖNYELİ 0-3 YENİCAMİ
Ligde 12.haftada Yenicami kendi evinde Cİhangir'i konuk ederken, Gönyeli zorlu Mağusa Türk Gücü deplasmanınaçıkacak.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.