banner913
banner932
banner1012

Göçmen, sonunu iyi bitirdi

banner1020

Sezona farklı hedeflerle başlayan Göçmenköy play-out tehlikesi yaşadığı son haftada K.Kaymaklı’yı 2 -0 mağlup ederek play-out hattı dışında kalmayı başardı

banner974
Göçmen, sonunu iyi bitirdi

banner971
Stat: Atatürk Stadı
Hakemler: Osman Özpaşa, Cenk Aras Özfutu, Serkan Özdenkci
Göçmenköy: Yusuf, Mahmut, Reşit, Cemal(Gökhan), Malik, Bayram, Alaatin, Mustafa, Samet, Burak, Amadou.
K.Kaymaklı: Salih, Bahadır, Sena, Mehmet, Emre, Tuğrul, Arda, Hasan, İbrahim, Adnan(Felix), Yağış.
Goller: Dk. 45 Samet, Dk. 90 Amadou(Göçmenköy)
 
Aksa Süper Ligin 30. Haftasının play-out hattını ilgilendiren önemli maçlarından olan Göçmenköy – K.Kaymaklı mücadelesinin galibi Göçmenköy oldu. K.Kaymaklı’yı 2 -0 mağlup etmeyi başaran Göçmenköy takım ı play-out hattı dışında kalarak sezonu tamamladı.
Lefkoşa Atatürk Stadı’nda oynanan ve orta hakemliğini Osman Özpaşa’nın yaptığı karşılaşmada Göçmenköy ile K.Kaymaklı arasındaki mücadele orta alan mücadelesi şeklinde geçerken Göçmenköy ilk devrenin son dakikasında Samet’in ayağından bulduğu golle ilk devreyi 1 – 0 önde tamamladı.
İkinci devrede de takımlar birbirine üstünlük kurmaya çalışsa da istedikleri pozisyonları üretemediler. 90 . dakikada K.Kaymaklı ceza alanın sağ çaprazından ceza alanına giren Göçmenköy futbolcusu Amadou sert ve düzgün bir vuruşla topu ağlara göndererek skoru 2 -0 yaptı. Maçta bu sonuçla tamamlandı.
Bu sonucun ardından Göçmenköy puanını 29 yaparak 10. Sırada ligi tamamlarken, K.Kaymaklı 33 puanda kalarak 9. sırada ligi tamamladı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.