banner913
banner932
banner1012

Girne'de tur için oynayacaklar

banner1020

Girne’nin iki ezeli rakibi Türk Ocağı ile Doğan Türk Birliği Northernland Kıbrıs Kupası çeyrek final ikinci maçında bugün yarı finale kalmak için kozlarını paylaşacaklar

banner974
Girne'de tur için oynayacaklar

banner971
Necati KÜLAHLILAR
Northernland Kıbrıs Kupası çeyrek final ikinci maçında karşılaşacak Türk ocağı ile Doğan Türk Birliği çalışmalarını tamamlayarak maç  saatini beklemeye başladı.
Bugün Girne 20 Temmuz Stadı’nda sat 15.00’te oynanacak olan çeyrek final rövanş maçı öncesinde her iki takım teknik direktörü iddialı açıklamalarda bulundular.

DEDEKORKUT: BU MAÇA KİLİTLENDİK
Türk Ocağı teknik direktörü Ahmet Dedekorkut yaptığı açıklamada şöyle konuştu:
“Çok önemli bir maç oynayacağız. Turu geçmek için elimizden geleni yapacağız. Camia olarak bu maça kilitlendik. Sakat olan bazı futbolcularımızın durumu maç saatinde belli olacak. Çalışmalarımızı en iyi şekilde tamamlayıp bugünkü maça hazır olacağız”.

ALTAY: HEDEFİMİZ KUPAYI KAZANMAK
Doğan Türk Birliği teknik direktörü Turan Altay ise sadece bu turu değil kupayı kazanmak istediklerini söyledi.
Altay “Ancak kupayı kazanarak kendimizi başarılı sayarız. İki çalışma yaparak LordPalace Otel’de kampa girdik. Hem fiziksel hem de mental olarak hazır olacağız. Bizim için bu yılın en önemli karşılaşmalardan birine çıkacağız. Tam kadro olarak maça hazırız” dedi.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.