banner913
banner932
banner1012

Gaziantep’te Kenan Özer ile yollar ayrıldı

banner1020

Süper Lig ekiplerinden Gaziantep Futbol Kulübü, yaptığı açıklamayla deneyimli oyuncu Kenan Özer ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığını açıkladı

banner974
Gaziantep’te Kenan Özer ile yollar ayrıldı

banner971

Spor Toto Süper Lig' ekiplerinden Gaziantep Futbol Kulübü, resmi internet sayfasından yaptığı açıklamayla başarılı oyuncu Kenan Özer ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayrıldığını açıkladı. Kırmızı-siyahlı ekip yaptığı açıklamayla deneyimli oyuncuya teşekkür ederek, “Gaziantep Futbol Kulübümüze 2018-2019 sezonunda transfer olan ve geride kalan üç yıl boyunca büyük emeklerde bulunan başarılı futbolcumuz Kenan Özer ile yollarımız karşılıklı olarak anlaşılarak ayrılmıştır. Formamız altında her zaman üstün mücadele gösteren, Süper Lig'e çıkmamızda katkıları olan ve gerek saha içi gerekse de saha dışındaki örnek kişiliğiyle Kenan Özer’e en içten dileklerimizle teşekkürlerimizi iletiyor, bundan sonraki kariyerinde üstün başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verdi.
16 Ağustos 1987 tarihinde dünyaya gelen Kenan Özer, futbol hayatına Osmaniye altyapısında başladı. Başarılı performansı sonrası büyük takımların ilgisini çeken Özer, Beşiktaş alt yapasına transfer oldu. Santrafor mevkiinde top koşturan Kenan Özer; İstanbulspor, Kayseri Erciyespor, Çaykur Rizespor, Antalyaspor, Boluspor, Akhisar Belediyespor, Konyaspor, Adana Demirspor, Ankaragücüspor ve son olarak Gaziantep Futbol Kulübü’nde görev aldı.
 
 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.