banner913
banner932
banner1012

Galatasaray'ın derbilerde bileği bükülmüyor

banner1020

Galatasaray, bu sezon ligde derbilerde mağlubiyet yüzü görmedi. Sarı kırmızılılar; Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor ile oynadığı 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlik aldı

banner974
Galatasaray'ın derbilerde bileği bükülmüyor

banner971
Sarı kırmızılılar; Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'a karşı oynadığı 4 maçta yenilgi yüzü görmedi.
Okan Buruk'un ekibi, bu süreçte 3 galibiyet ve 1 beraberlik aldı.
Galatasaray'ın, ligin 4'üncü haftasında deplasmanda oynadığı Trabzonspor maçı golsüz tamamlandı. Okan Buruk'un öğrencileri, bordo mavili ekiple evinde oynadığı ikinci maçı ise 2-1 kazandı.
Galatasaray, ligin 13'üncü haftasında sahasında Beşiktaş ile karşılaştı. Icardi'nin iki golle yıldızlaştığı maçta sarı kırmızılılar, 2-1'lik skorla 3 puana ulaştı.
Sezonun en dikkat çekici sonuçlarından biri ise 18'inci haftada oynanan Fenerbahçe - Galatasaray derbisinde alındı. Dev maçı 3-0 kazanan sarı kırmızılılar, son 4 sezonda 3'üncü kez Kadıköy'de rakibini yenmeyi başardı.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.