banner913
banner932
banner1012

Galatasaray'da ayrılık sezon bitince

banner1020

Galatasaray'da Medipol Başakşehir maçının hazırlıkları sürüyor. Sarı-kırmızılılarda teknik direktör Domenec Torrent'in konumu da netleşiyor. İspanyol teknik adam ile yolların sezon sonunda ayrılacağı öğrenildi

banner974
Galatasaray'da ayrılık sezon bitince

banner971
Galatasaray teknik direktörü Domenec Torrent, Demir Grup Sivasspor maçından sonra yaptığı açıklamalar ve genel performansı ile tartışma konusu olmuştu.
Yolların ayrılması gündemde olan İspanyol çalıştırıcı, görevine devam ediyor. Yönetim, kalan maçlara da DomenecTorrent ile çıkma kararı aldı. Ancak İspanyol teknik adamın yeni sezon planlamasında yer almayacağı belirtildi.
Başkan Burak Elmas’ın sezon sonunda Torrent ve yardımcılarının kontratlarını en uygun fesih bedeli ile sonlandırmak istediği öğrenildi.
59 yaşındaki teknik adamın ise antrenman öncesi oyuncuları ile kısa bir toplantı yaptığı kaydedildi. Torrent’in futbolcularına yeni sezonda takımın başında olmayacağını da paylaştığı gelen haberler arasında.
Bu arada sakatlıkları bulunan Marcao, Pena ve OmarElabdelloui takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdürdü. Kart cezalısı Emre Kılınç ve bu 3 futbolcu, MedipolBaşakşehir maçının kadrosunda olmayacak.
Galatasaray’ın kalesini kaptan Muslera koruyacak. Kulübede ise genç kaleci Jankat Yılmaz olacak. Marcao’nun yokluğunda stoperde bu hafta da Semih Kaya’nın görev yapacağı kaydedildi. Sağ bekte ise OmarElabdelloui’nin yerine SachaBoey forma giyecek.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.