banner913
banner932
banner1012

Fırtına İzmir'de esti

banner1020

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında lider Trabzonspor deplasmanda Altay ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı 1-0 geriye düşmesine rağmen Trabzonspor 2-1 kazandı

banner974
Fırtına İzmir'de esti

banner971

 Süper Lig'in 18. haftasında lider Trabzonspor deplasmanda Altay ile karşı karşıya geldi. Mücadelenin ilk yarısında 1-0'lık skorla soyunma odasına giden Trabzonspor ikinci yarıda bulduğu gollerle karşılaşmayı 2-1 kazanarak şampiyonluk yolunda kritik bir mücadeleyi kazanmış oldu. Bu sonuçla Trabzonspor 45 puana yükseldi ve liderliğini sürdürdü. Altay ise 18 puanda kalarak küme düşme hattının bir basamak üstünde 16. sırada yer aldı.
Karşılaşmanın 33. dakikasında Cebrail Karayel'in uzaktan attığı golle öne geçen Altay ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. İkinci yarının 51. dakikasında Cornelius ile beraberliği sağlayan Trabzonspor 88. dakikada yine Cornelius'un attığı gol ile 2-1 öne geçti ve müsabakadan üç puan ile ayrılan taraf oldu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.