banner913
banner932
banner1032
banner1038

Ertaç’tan Türk Ocağı camiasına sert gönderme

banner1020

Türk Ocağı’nın tecrübeli kaptanı Ertaç Taşkıran, camia içinden yapılan eleştirilere “Şimdi gene cırcır böceği gibi ötenlere diyeceğim var. Siz ötmeye devam edin. Nasılsa zamanınız kısıtlıdır” diyerek sert bir gönderme yaptı

banner974
Ertaç’tan Türk Ocağı camiasına sert gönderme

banner971
Türk Ocağı’nın tecrübeli golcüsü ve takım kaptanı Ertaç Taşkıran, Türk Ocağı camiasına yönelik bir paylaşımda bulunarak, yapılan eleştirilere sert bir yanıt verdi.
Ertaç Taşkıran’ın sosyal paylaşım sitesinde sayfasından yaptığı paylaşımda geçen yıl tüm zorluklara rağmen kupa kazanarak ligde kalmayı başardıklarını vurgulayarak şu anda konuşan kişilere boşuna konuşmamaları tavsiyesinde bulundu:
Ertaç Taşkıran’ın paylaşımı şöyle:
 “Yazılması gereken bir hikâye vardı. Çok ama çok zor yollardan geçilen, bitti dediği yerden tekrar ayağa kalkılan, hikâye yazıldı. Geçen yıl bu hikâyeyi yazarken ne iteni unuttuk ne de tutanı. Şimdi gene cırcır böceği gibi ötenlere diyeceğim var. Siz ötmeye devam edin. Nasılsa zamanınız kısıtlıdır. Dilediğiniz kadar ötün. Yine bakakalacaksınız. Size son tavsiyem, gölge etmeyin sizden başka ihsan istemem.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.