banner913
banner932
banner1012

DÜZKAYA’DA, HAREKETLİ GÜNLER

banner1020

Düzkaya ikinci etap kamp çalışmaları için İzmit Kartepe'ye giderken, antrenmanlarına katılan Hasan Yanaroğlu ve Düzkaya kulübü Disiplin Kuruluna sevk edildi

banner974
DÜZKAYA’DA, HAREKETLİ GÜNLER

banner971

 

Süper Ligin yeni ekibi Düzkaya, teknik direktör Orçun Volkan yönetiminde yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken, ikinci etap kamp çalışmaları için dün sabah İzmit Kartepe'ye gitti.

27 Ağustos'a kadar sürecek olan kamp süresince günde çift idman yapacak olan Düzkaya, kampta hazırlık maçı da oynayacak. Düzkaya, kampın son gününde aynı yerde kamp yapan Gönyeli ile hazırlık maçını yaptıktan sonra adaya dönecek.

Bu arada Düzkaya, antrenmanlarına katılan Hasan Yanaroğlu’na Ozanköy’ün izin vermemesinden dolayı, Ozanköy’ün şikayeti üzerine Disiplin Kuruluna sevk edildi.

Düzkaya denediği yabancı futbolcuların çoğundan memnun kalmadığı için yeni yabancı futbolcular için girişim başlattı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.