banner913
banner932
banner1012

Doğruyol: Üç puanı alma hedefindeyiz

banner1020

Adnan Doğruyol “Türk Ocağı’nın gücünü bilerek bu maça çıkacağız. Ancak biz de güçlüyüz. Saha ve seyirci avantajını kullanarak 3 puanı alıp, ligin ilk devresini lider tamamlama hedefindeyiz.” açıklamasını yaptı

banner974
Doğruyol: Üç puanı alma hedefindeyiz

banner971
Niyazi ERGÜLEN
AKSA Süper Ligde 15.haftadaPazar günü lider Lefkeile Türk Ocağı arasında 16 Ağustos Stadında oynanacak olan maç her 2 takım adına da büyük önem taşıyor.
Kerem Eran’ın yöneteceği maçı kazanarak ilk devreyi lider bitirmek isteyen Lefke’nin başkanı Adnan Doğruyol maç öncesinde şu açıklamaları yaptı:
“Lefke ile Türk Ocağı maçı ligin 2 güçlü ekibinin mücadelesine sahne olacak. Lefke olarak biz bu maçı kazanmak istiyoruz.
Türk Ocağı’nın gücünü bilerek bumaça çıkacağız. Ancak biz de güçlüyüz. Saha ve seyirci avantajını kullanarak 3 puanı alarak, ligin ilk devresini lider tamamlama hedefindeyiz.
İzleyenlere keyif veren, güzel bir futbolun oynanacağı maçın fairplay çerçevesinde tamamlanacağına da eminim. Ben teknik heyetime ve futbolcularıma güveniyorum.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.