banner913
banner932
banner1012

Doğan, ikinci devrede kanatlandı

banner1020

Aksa Süper Ligin 28. Haftasının kapanış maçında Doğan Türk Birliği konuk ettiği Lefke’yi ikinci yarıda arka arkaya bulduğu gollerle 4 -1 mağlup etti

banner974
Doğan, ikinci devrede kanatlandı

banner971
Stat: Girne 20 Temmuz Mete Adanır Stadı
Hakemler: Ferhat Tuna, Mehmet Ekşici, Halil Erdem Canaloğlu
Doğan T. Birliği: Ozan, Ahmet, Yusuf, Salih, Mustafa Kemal, Tansel, Doğukan, Hamit, Ali, Billy, Arda.
Lefke: İrfan, Yakup, Kaan, Kemal, Aykut,  Armstong, Behiç, Arda, Mustafa, Okan, Chibuzor.
Goller: Dk. 5 ve 77 Arda Metin, Dk. 51 Tansel, Dk. 81 Efe(DTB), Dk. 31 Chibuzor(Lefke)
 
AKSA Süper Lig'in 28. hafta kapanış maçında Doğan Türk Birliği ile Lefke Girne 20 Temmuz Mete Adanır Stadı’nda karşı karşıya geldi. Ligde rahat bir konumda bulunan iki ekibin mücadelesi Mete Adanır Stadı'nda yer aldı. Karşılaşma 4-1'lik skorla Doğan Türk Birliği lehine sonuçlandı.
Doğan Türk Birliği’ne galibiyeti getiren golleri 5 ve 77. dakikalarda Arda Eren Metin, 51. dakikada Tansel Ekingen ve 81. dakikada Efe Kande kaydetti. Lefke'nin maçtaki tek golü 31. dakikada Chibuzor Nwogbo'dan geldi.
Bu sonucun ardından Doğan Türk Birliği puanını 51 yaparken, Lefke 36 puanda kaldı. Ligde gelecek hafta Doğan Türk Birliği derbide Türk Ocağı ile karşılaşacak. Lefke ise Cihangir'i ağırlayacak.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.