banner913
banner932
banner1032
banner1038

Digiturk U-14 Ligi’nde final gecesi

banner1020

Bu sezon 35 takımın mücadele ettiği ve büyük çekişmeye sahne olan Digiturk Kıbrıs U14 Ligi'nde finallerde rakiplerini geçen Mağusa Türk Gücü ve Doğan Türk Birliği takımları şampiyonluk için sahaya çıkacaklar

banner974
Digiturk U-14 Ligi’nde final gecesi

banner971
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) tarafından organize edilen Digiturk Kıbrıs U14 Ligi'nde Mağusa Türk Gücü ile Doğan Türk Birliği takımları final maçına çıkacak.
Bu sezon 35 takımın mücadele ettiği ve büyük çekişmeye sahne olan Digiturk Kıbrıs U14 Ligi'nde grup maçlarının ardından finallerde rakiplerini geçen Mağusa Türk Gücü ve Doğan Türk Birliği takımları bu akşam saat 19.30'da Lefkoşa Atatürk Stadı'nda kupayı kazanmak için mücadele edecek. Bu zorlu karşılaşmanın orta hakemliğini ise İbrahim Katmer yapacak.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.