banner913
banner932
banner1012

Değirmenlik kazanmasını bildi

banner1020

Miracle Değirmenlik, ligin güçlü ekiplerinden Yalova karşısında zorlanmasına rağmen galip gelerek lider ile arasındaki puan farkını 2’ye indirdi

banner974
Değirmenlik kazanmasını bildi

banner971
Stadyum: Değirmenlik Sadık Cemil Stadı
Hakemler: Fehim Dayı, Özal Çağlayan, Halil Erdem Canaloğlu
Miracle Değirmenlik: Onurhan, Kayhan, Turgut (Dk 78 Murat), Mustafa (Dk 90 Mertkan), Salih, Mehmet Parlak, Berdan (Dk 64 Cem), Yusuf, Musa (Dk 46 Osman), Burak, İlyas,
Yalova: Sercan, Hasip, Hakan, Selçuk, Mehmet Kum (Dk 80 Şenol), Ahmet, Erkan (Dk Yasin), Sergülen, Civan, Eyüp (Dk 63 İbrahim), Özcan (Dk 63 Çağan)
Goller:  17.Dk Mehmet Parlak, 57.Dk İlyas  (M.Değirmenlik)- 14.Dk Eyüp (Yalova)
 
AKSA Birinci Ligin şampiyonluk adaylarından Miracle Değirmenlik, ligin güçlü ekiplerinden Yalova karşısında zorlanmasına rağmen 2 – 1 galip gelerek lider ile arasındaki puan farkını 2’ye indirdi.
Maça her 2 ekip de hızlı başlarken Yalova, 14’te Eyüp ile öne geçti. 0 – 1 Golden sonra erken toparlanan Miracle Değirmenlik, 17’de Mehmet Parlak ile eşitliği buldu.
İkinci devreye galibiyet golü bulma hedefiyle giren Değirmenlik, 57’de Turgut Kaçar’ın asistinde golcüsü İlyas ile öne geçti. 2 – 1
2 – 1‘den sonra Miracle Değirmenlik, skoru korumasını bilerek Yalova’yı mağlup etti. Düşüşü devam eden Yalova, ligde 9. sıraya geriledi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.