banner913
banner932
banner1012

BTM 'de kader haftası

banner1020

BTM İkinci Lig’den, BTM Birinci Lige yükselecek 5 takımı belirleyecek Play-Off finallerine yükselecek takımlar son hafta maçlarından sonra kesinleşecek. Play-Off finallerinde 5 takım seri başı olacak

banner974
BTM 'de kader haftası

banner971

Soydan SAKALLI

Yeni sezon BTM Birinci Lig 20 takımlı, 10’arlı iki grup şeklinde oynanacağı için BTM İkinci Lig’den 5 takım, BTM Birinci Lige yükselecek. Buna göre 6 grupta lider olarak grubunu bitiren ve 4 tane de en iyi grup ikincisini eşleşerek Play-Off finallerini oynayacaklar.  Play-Off finallerini kazanan takımlar, BTM Birinci Lige terfi edecekler.

Şu ana kadar 3 takım, Dikmen Gücü, Sadrazam Kayalar ve İncirli, lider olarak Play-Off finallerine yükselmeyi garantilediler. Kalan 7 takımdan lider ve ikinci sırada Play-Off finallerine yükselecek takımlar ise son hafta maçlarından sonra belli olacaklar. Play-Off finallerinde en iyi puan ortalamasına sahip 5 takım seri başı olacaklar. En düşük puan ortalamalı lider ile ikinci sırada terfi edenler ise seri başı takımların rakipleri olacaklar.

BTM İkinci Lig’den, BTM Birinci Lige yükselecek 5 takımın belirleneceği Play-Off finallerini oynayacak takımların eşleşeceği maçlar kura ile belirlenecek.

 (Foto: Richard BEALE)

banner979

Etiketler; #BTM
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.