banner913
banner932
banner1012

Bölge derbisinin galibi Korkuteli

banner1020

BTM 2. Lig 5. Grupta derbi niteliği taşıyan Korkuteli – Güvercinlik karşılaşmasında Korkuteli karşılaşmayı 5-3 kazandı

banner974
Bölge derbisinin galibi Korkuteli

banner971
İktisatbank BTM 2. Lig ilk devresi hafta sonu oynanan karşılaşmalarla tamamlanırken, 5. Grup’ta bölge derbisi heyecanı yaşandı.
Derbi niteliği taşıyan Korkuteli – Güvercinlik karşılaşmasında Korkuteli karşılaşmayı 5-3 kazanarak yoluna dolu dizgin devam ediyor.
Dörtyol AdemNural Stadı’nda oynanan maçta konuk Güvercinlik 1-0 öne geçmesine rağmen Korkuteli, Onur Gökalp’in attığı goller ile 1-2 öne geçerek ilk yarıyı önde kapattı.
İkinci yarıya hızlı başlayan Korkuteli GD kaptan Uğur Acı ve Tugay Yavuz’un attığı goller ile 1-4 öne geçsede Anıl ve Süleyman’ın attığı gollere engel olamadı ve durum 4-3’e geldi. 90. dakikada Tugay Yavuz penaltıdan attığı gol ile durumu 3-5 getirerek son sözü söyledi.
Maçın yıldızı 2 gol 2 asist yapan Onur Gökalp oldu.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.