banner913
banner932
banner1012

Balses Kupası Mormenekşe’nin

banner1020

Cemal Balses Anı Maçında, Mormenekşe ile Ozanköy arasında oynanan maçı 2-0 kazanan Mormenekşe, kupayı kazanan takım oldu

banner974
Balses Kupası Mormenekşe’nin

banner971

Mormenekşe Gençler Birliği Spor Kulübü ve merhum Cemal Balses’in ailesi tarafından her yıl organize edilen Cemal Balses Anı Maçını Mormenekşe kazandı.

Mormenekşe Cemal Balses Stadı’nda Mormenekşe ile Ozanköy arasında oynanan maçı Mormenekşe 2-0 kazanırken, karşılaşmanın gollerini İrfan Boşnak kaydetti.

Maçtan sonra yapılan kupa töreninde maçı yöneten hakemlere teşekkür plaketleri ve takımlara kupaları verildi. Plaketleri Spor Dairesi Genel Yönetim Kurulu başkanı Kemal Deniz Dana, Yeniboğaziçi Belediye başkanı Mustafa Zurnacılar, Mormenekşe Spor Kulübü başkanı Mahmut Çiftçioğlu, eski başkanlar Metin Menekşeli, merhum Cemal Balses’in eşi Rahme Balses, oğlu Hasan Balses tarafından verildi.

Her yıl verilen Cemal Balses Onur Ödülü ise kulübün kurulmasında büyük katkıları olan kulübün eski futbolcusu ve yöneticisi Hüseyin Menekşeli’ye verildi.

banner979

Etiketler; #Mormenekşe
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.