banner913
banner932
banner1012

Attila Szalai'nin talipleri artıyor

banner1020

Chelsea’nin 28 yaşındaki Alman stoperiAntonioRüdiger’in ismi İspanyol devi Real Madrid ile anılıyor. İngiliz ekibinin Fenerbahçe’den Attila Szalai ile ilgilenmesi ve Chalobah’ın sözleşmesini uzatmasının ardından Alman savunmacıyla sözleşme yenilemesi beklenmiyor. Szalai için İspanyollar da devrede

banner974
Attila Szalai'nin talipleri artıyor

banner971
İspanya LaLiga’da şampiyonluk yarışı veren Real Madrid, stoper bölgesine transfer yapmak için çalışmalarına devam ediyor.
Varane ve Ramos’un sezon başında takımdan ayrılmasının ardından o bölgede elinde Militao, Alaba ve NachoFernandez kalan eflatun-beyazlı ekip, stoper takviyesi için arayış içine girdi.
İspanyol ekibin hedefinde ise Chelsea’nin tecrübeli stoperiAntonioRüdiger var. 
Chelsea’nin Fenerbahçe’den Attila Szalai ile ilgilenmesi ve Chalobah’ın sözleşmesini uzatmasının ardından Alman savunmacıyla sözleşme yenilemesi beklenmiyor.
Real Madrid’in de sezon sonunda boşa çıkacak Rüdiger için devre arası transfer döneminde harekete geçmesi bekleniyor. 
İSPANYOLLAR DA SZALAİ’NİN PEŞİNDE 
Öte yandan İspanyol kulüpleri Atletico Madrid ve Sevilla da Fenerbahçe’nin Macar stoperi Attila Szalai’yi transfer listesine aldı.
İspanya’nın önde gelen gazetelerinden AS’da yer alan habere göre geçtiğimiz senelerde gösterdiği savunma performansının uzağında kalan Atletico Madrid, defansın ortasını güçlendirmek için Szalai’yi kadrosuna katmak istiyor.
Haberde ayrıca Sevilla’nın da 23 yaşındaki savunmacının durumunu yakından takip ettiği ifade edildi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.